luni, 17 octombrie 2011

Rasfoieste noua mea Brosura Oriflame !





Rasfoieste urmatoarea mea brosura Oriflame !





Rasfoieste noua mea brosura Avon !


                                 Rasfoiti noua mea Brosura Infinity !


In Romania, Oriflame este prezenta din 1995 si a devenit "intaia alegere" pentru toti clientii care cautau cele mai bune servicii si produse cosmetice.
La numai doi ani si-a inceput activitatea Avon Cosmetics Romania, fiind inregistrata la data de 4 septembrie 1997.
Oferta Oriflame Cosmetics cuprinde 900 de produse cosmetice, peste o treime fiind produse nou introduse an de an.
Intelegand nevoia ta de a fi unica si frumoasa, Avon iti ofera servicii personalizate, in acord cu stilul tau de viata. Poti alege produsele potrivite pentru tine dintr-o baza de peste 600 de produse, avand posibilitatea de a le testa cu ajutorul mostrelor.
Oriflame dispune de un Centru de cercetari si dezvoltare propriu unde fiecare produs este testat cu atentie in laboratoarele sale pentru a se asigura maxima eficacitate, siguranta si calitate, niciunul dintre produse Oriflame nefiind testat vreodata pe animale.
Avon ofera o gama complexa si moderna de produse, create in laboratoare proprii, menite sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale femeii moderne. Toate produsele Avon sunt testate dermatologic. Farduri, parfumuri, produse pentru ingrijirea pielii, produse pentru ingrijirea corpului, produse pentru ingrijirea parului, produse pentru ingrijirea mainilor si picioarelor, produse cosmetice pentru copii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu